torstai 13. kesäkuuta 2013

Geelikynsi kokemukseni :(

Hei lukijat! :)

Pari kuukautta sitten päätin ottaa geelilakkauksen.
Ei ollut hyvä idea.


Lakat pysyvät tietenkin pitkään, mutta kun kynteni alkoivat kasvaa, alle jäi lakatonta kynttä paljon. Kuukauden jälkeen päätin poistaa ne.

Kosmetologi, jolla olin käynyt lakkauttamassa kynteni neuvoi, että minun pitäisi poistaa geelilakat folio-tekniikalla, (eli kastaa vanutuppo kynsilakanpoistoaineeseen, laittaa se kynnen päälle, kääriä sitten se folioon ja odottaa kynsilakapoistoaineen vaikutusta) joten tein niin.

Poistaminen ei mennyt kuitenkaan niin hyvin, kun odotin. Lakka ei lähtenyt millään irti ja lopulta jouduin raapimaan sitä joistain kynsistäni pois.


Kynteni jäivät lakkauksen ja poistamisen jäljiltä todella huonoon kuntoon, niin kuin kuvista näkyy.

Poistamisesta on jo kuitenkin sen verran kauan, että omaa kynttäni on kasvanut jo onneksi takaisin (näkyy ylemmästä kuvasta tarkemmin). Kynnet ovat kuitenkin pahasti vaurioituneet ja ennen niin pitkät ja vahvat kynteni lohkeilivat aivan lyhyiksi ja ovat edelleen heikot, joten en pysty kasvattamaan niitä vähään aikaan entiselleen. Kynnen pinta on myös pahasti värjääntynyt ja vaurioitunut. Luonnossa kynteni näyttävät jopa vielä pahemmilta.

Geelilakkausta suosittelisin vain jos et lakkaa kynsiäsi ikinä ja haluat silti, että ne näyttävät siisteiltä. Jos päätät ottaa geelilakkauksen, kannattaa pysyä esimerkiksi ranskalaisessa manikyyrissä tai vastaavassa, että kynsien kasvu ei näy niin paljon ajan kuluessa.

Tältä kynteni näyttivät geelilakkauksen jälkeen (nämä ovat siis AIDOT kynteni)


Minun kynteni geelilakkaus kuitenkin pilasi. Toivottavast ei sinun.

kuvat by Milli

teksti by Elina

Lakkaudella ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti