tiistai 25. kesäkuuta 2013

Minun kynsilakkani - Elina

Ajattelin nyt vihdoin aloittaa tämän postauksen tekemisen uudelleen. Blogger tai hakkeri poisti "vahingossa" kaksi edellistä luonnostani, jotka olivat lisäksi täysin valmiita.

Kyllä. Meidän blogi taidettiin hakkeroida. En tiedä miten, mutta niin tapahtui.
Olin lomalla Kreetalla ja Milliltä tuli viesti, että monta luonnosta ja postaus on poistettu ja kaikkea outoa on tapahtunu.
Nyt salasana on kuitenkin vaihdettu mahdottomaksi ja blogi toivottavasti turvassa.

Nyt asiaan! :D

Ajattelin siis päästää teidät katselemaan kasvavaa kynsilakkakokoelmaani, jossa on tällä ketkellä 129 kynsilakkaa ja muita kynsiin liittyviä juttuja.

Kerron teillä vähän siitä, miten säilytän omia kynsilakkojani, näytän teille omia lemppareitani ja kalleimpia kynsilakkoijani.



Säilytys:
Säilytän kynsilakkojani Millin tapaan työkalupakissa.
Hyödyllistä tässä säilytystavassa on, että kaikki kynsilakat ovat samassa paikassa pysty-asennossa ja työkalupakin saa helposti vain työnnettyä sängyn alle.
Kaikki pysyy hyvässä järjestyksessä, jota voi halutessaan muuttaa siirtämällä  väliseiniä ja ottamalla niitä pois.




Työkalupakin yläosassa on työkaluille tarkoitettuja lokeroita, joissa on helppo säilyttää kynsiviiloja, pistekyniä (dotting tools) ja muita tarvitsemiani työkaluja.
Kaikki jutut, mitä haluaisin säilyttää eivät kuitenkaan ihan mahdu tähän työkalupakkiin ja olen harkinnut kolmen setin ostamista. Settiin kuuluu pieni, - keskikokoinen, - ja suuri (nykyisen työkalupakkini kokoinen) työkalupakki, joten voisin säilyttää työkaluja ja kynsilakkoja eri paikoissa. Lisäksi matkalle lähtiessä pieneen tai keskikokoiseen pakkiin olisi helppo pakata tarvitsemansa jutut, eikä isoa työkalupakkia tarvitsisi raahata aina mukana.



wet n wild
Wet n wild kynsilakat ovat yksi suosikeistani, koska hinta- laatusuhde on todella hyvä, pullot ovat isoja (13.5ml ja hinta 4.95€) ja kauniita, värit ja niiden nimet ovat ihania, suti iso ja koostumus hyvää (joskus jopa yksi kerros lakkaa riittää).



Constance Carroll / CCUK
Nämä kynsilakat ovat uudempi suosikkini.
Omistin jo ennestään kuvassa takana näkyvät kynsilakat, mutta nyt kun päätin ostaa nämä uudet edessä näkyvät pullot, rakasuin täysin väreihin ja kaikkeen näissä kynsilakoissa.
Olen todellakin ostamassi lisää näitä!


kone Helsinki
Kone Helsingin kynsilakat ovat suomalaisena tietenkin kokeilemisen arvoisia.
Itse olen aivan rakastunut kone Helsingin holo-kynsilakkoihin ja kimalteisiin. Tasavärisistä kynsilakoista en ole niin innostunut, koska niitä joutuu yleensä laittamaan yli kaksi kerrosta.
Pullot ovat niin kauniita ja suurin osa väreistä omaperäisiä, joita ei näe muilla merkeillä.
Kaikki kone Helsingin kynsilakat sopivat hyvin vesi marmorointiin.


Kalleimmat kynsilakkani
En ole oikeastaan mikään kalliiden ns.merkki kynsilakkojen fani ja siksi en omista niitä paljon.
Gucci haisee pahalle ja Chaneleiden koostumus on huono (sudin jäljet jäävät näkyviin).
Essie ei toimi hyvin ja siihen jää ilmakuplia.
D&C kynsilakasta jäi ihan positiivinen kuva ja pullo on kaunis.
China glazella on paljon ihania värejä ja harkitsen ostavani lisää tämän merkin kynsilakkoja, mutta ongelmana on lakan irtoaminen levyinä jo päivän jälkeen.


Siinä oli minun kynsilakkani. Jos bongaat kuvista jonkun kynsilakan tai työkalun, josta haluat tietää lisää kerro kommenteissa!
Otan myös mielelläni vastaan ehdotuksia uusista merkeistä ja kynsilakoista, joita voisin koittaa!

kuvat ja teksti by Elina

Lakkaudella ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti